Το e-Shop που προωθεί τις προσφορές σου!

Το kalitimi.gr & kalitimi.shop είναι brands της Civitas Culture Limited εταιρείας με αντικείμενο το πολιτιστικό branding, τις on-line εκδόσεις, την ανάπτυξη software, το σχεδιασμό website & την ανάπτυξη e-Commerce και την διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Η Civitas Culture Limited με την συνεργασία κορυφαίων παρόχων Cloud όπως η Alibaba Cloud & Amazon Webs και με κυρίαρχο brand το katastimata.shop αναπτύσσει τοπικά Shops στην ελληνική αγορά όπως τα: achaia.shop, chalkida.shop, chania.shop, ipiros.shop, iraklio.shop, katerini.shop, komotini.shop, kozani.shop, madeinkozani.shop, thessalia.shop, thraki.shop, trikala.shop, veria.shop, xanthi.shop καθώς και πιο εξειδικευμένα πανευρωπαϊκά Shops όπως το eurotrade.shop ως B2B κατάστημα με αντικείμενο τα βιομηχανικά προϊόντα και το allservices.shop που προορίζεται να προωθεί αποκλειστικά και μόνο υπηρεσίες σε όλη την Ε.Ε.

Το kalitimi.gr συγκεντρώνει προσφορές από εκαντοντάδες on-line αλλά και φυσικά καταστήματα απ’ όλη την Ελλάδα σε ένα σημείο. Προωθεί ισότιμα όλα τα καταστήματα που συμμετέχουν σε αυτό, δεν κάνει «διαφημιστικές & προωθητικές» διακρίσεις και εργάζεται με γνόμωνα την εξυπηρέτηση και την αγοραστική εμπειρία του αγοραστή.

Λύνει θέματα ανταγωνισμού που προκύπτουν όταν πολλά on-line καταστήματα πωλούν το ίδιο προϊόν. Στο kalitimi.gr δεν υπάρχει ανταγωνισμός, δεν προβάλλεται κανένα κατάστημα περισσότερο από κάποιο άλλο. Η απόφαση για αγορά είναι του αγοραστή που αγοράζει με βάση το οικονομικό και ποιοτικό του συμφέρον!

Δίνει λύση σε φυσικά καταστήματα που δεν έχουν ακόμη eShop τα οποία μπορούν να διαθέτουν τις προσφορές τους στο kalitimi.gr. Το υψηλό κόστος δημιουργίας, συντήρησης και εμπορικής διαχείρισης είναι αποτερεπτικό ακόμη για τις μικρές επιχειρήσεις. Το kalitimi.gr τους δίνει την δυνατότητα να δοκιμάσουν την εμπορική τους τύχη on-line!